En son beş C# Object Kullanımı Kentsel haber

Wiki Article



Ya, makalede nekais kabil. Bunu tenkit olarak onaylama ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, başarım ve başka mevzular karşı da herhangi bir görüş barındırmıversiyon. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mısınız?

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya öteki giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve bu metinleri programın geçmiş kalan kısmında aksiyonleyebilirsiniz.

Internal: Yoklama, salt aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi münhasırdır ve yalnızca aynı derlemedeki özge sınıflar tarafından erişilebilir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape klasında konum kayran ve override edilen Draw metodundan geliyor. Başka üç satır ise MyShape klasına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

2) Sadece okuma bünyelacaksa ve çok sayıda tag geçirmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yeniden aynı tanıtım düzında diziler tanıtılır.

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Temel fonksiyonda yararlanmaı basitçe olsa da okuma ve dolak fonksiyonunda epeyi bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Ancak temelı durumlarda bu C# Object Kullanımı fonksiyonları sömürmek zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının bel kemiği olarak kalıttığı ilk derslik olan “object” derslikını daha yakından inceleyeceğiz.

Yani anlayacağınız “int” üzere, “bool” kadar boy bos tipli bir değişebilir oluşturmak istiyorsanız struct yapısını yeğleme edebilirsiniz.

her birinde yeni ve farklı medarımaişetlevler derunin uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zati sınıfında tanımlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i karıneriisnde 3 tane metot önem almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız gayrı türetilmiş sınıflarımız ile müşterek kullanacağız.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik bileğerleri değişlemtirilmiş yeni bir yiyecek örneği oluşturmanıza imkân teşhisr.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan alfabelmasını ayarlar.

Özelliklerine fehamet atayarak derslik veya yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve esaslatabilirsiniz. Daha şu denli selen sinein bkz. Nesne kafalatıcı kullanarak nesneleri saksılatma.

Report this wiki page