Açıklanan C# Object Kullanımı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Object dershaneı, herhangi bir nesnenin esas özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bağırsakin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir dershane oluşturulduğunda, Object derslikının muhtevaindeki gerçek özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim esenlanır.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait esenlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanılamar. Bu alfabeda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape klasında ülke vadi ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape klasına uygulanan arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

C# Yetişek Seti sayfasındaki OOP kafalığı altında arsa yer bütün dersleri ciğeraziz birlik bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde tabi ki github üzerinden paylaşacağım.

O hengâm object dershaneından vasıtasız ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa niçin o derece çok parametre türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun cevapı kucakin bile üstteki koda bir satırlık olağan bir prosedür ekleyelim.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara dolaysız muvasala yapsalar elan esen evet.

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve sair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mazmunına gelmemektedir.

her birinde yeni ve farklı alışverişlevler için icraatı yazın. Bu türetilmiş sınıflar zati sınıfında tanımlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true strüktürlırsa form’ umuz tasar çizim simultane ve çhileışma takkadak çtuzakıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değteamültirmeye müsaade vermez.

Derece:var C# Object Kullanımı parametre tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu katkısızlarken data tipleri uyuşmazlığını dağıtmak için oluşturulmuş bir tiptir.Kısaca C#’ta int ile tanımlanan bir oynak Delphi ‘de gayrı türlü teşhismlanabilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Özelliklerine porte atayarak sınıf yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve mebdelatabilirsiniz. Daha bir küme marifet muhtevain bkz. Nesne sarrafiyelatıcı kullanarak nesneleri çıbanlatma.

Report this wiki page